Hertogin Meghan wil niet bevallen met doktoren die de Queen uitkiest

En daarmee overtreedt ze weer een Britse koninklijke regel.

Het aftellen is nu echt begonnen voor hertogin Meghan Markle. De kans is zeer groot dat de hertogin deze maand gaat bevallen van haar eerste kindje en daarbij horen de beste doktoren die haar zullen helpen. Toch lijkt ze het niet eens te zijn met de artsen die de Queen voor haar heeft uitgekozen.

LEES OOK: Gulle babyshower dankzij fans Sussex'jes

Queen Elizabeth heeft met zorg een team van de beste doktoren samengesteld die Megs zullen helpen wanneer het zover is. Toch lijkt de hertogin haar eigen artsenteam samen te willen stellen en dat is wederom tegen de regels.

Keuze

Een bron vertelde aan Daily Mail dat hertogin Meghan geen mannen als dokter wil en daarom een team heeft gekozen dat wordt geleid door een vrouw, wiens naam onbekend is. 'Meghan wil geen mannen in pakken. Ze was steenhard. Het heeft een aantal van ons een beetje in de war gemaakt. Het is wel een enigszins verrassende keuze. Deze mannen zijn de allerbeste die je kunt vinden.' 

Regel

Als hertogin Meghan de regels gewoon opvolgt, zou haar bevalling door gynaecologen Alan Farthing en Guy Thorpe-Beeston geleid worden. Zij zijn er ook bij alledrie de bevallingen van hertogin Kate geweest. Ondanks hertogin Meghan's keuze voor vrouwen, staan Alan en Guy toch stand-by, mocht er iets misgaan. 

BRON: DAILY MAIL, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws