Vader Meghan koopt bijzonder cadeau voor royal baby

Naast dat de hele wereld niet kan wachten op de royal baby is ook Thomas Markle benieuwd naar zijn kleinkind.

Meghan Markle kan nu echt op ieder moment bevallen van haar eerste kindje. Naast dat de hele wereld niet kan wachten op de royal baby, is ook haar vader, Thomas Markle benieuwd naar zijn kleinkind.

LEES OOK: Gulle babyshower dankzij fans Sussex'jes

Geschikt cadeau

Hoewel de kans klein is dat hij op babybezoek mag komen, heeft hij wel alvast zitten nadenken over een cadeautje. "Hij is babywinkels aan het afstruinen voor een geschikt cadeau om op te kunnen sturen", vertelt een vriend van de 74-jarige.

Toch zal het volgens de vriend van Thomas waarschijnlijk geen typisch cadeau worden. "Hij maakte al grapjes dat de baby overspoeld zal worden met dure cadeaus van Tiffany & Co, met daartussen dan een 'Welcome to Tijuana (woonplaats van Thomas in Mexico, red.)' T-shirt. 

Tweede kans

Maar ondanks dat hij supertrots is op zijn aankomende kleinkind, is er volgens de bron ook veel verdriet. Zo heeft hij zijn dochter al maandenlang niet gesproken en is de kans klein dat hier op korte termijn verandering in komt.

"Hij zal er alles voor doen om zijn kleinkind te mogen ontmoeten, en hoopt dat hij zijn dochter kan bewijzen dat hun relatie een tweede kans verdient." Only time will tell…

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws