5x de beste BN’er-imitatie door Elise Schaap

En ze kan hun echt perfect nadoen.

Lees ook

Hold up, ladies and gentlemen. Actrice Elise Schaap changed the imitatie-game.

LEES OOK: Actrice Elise Schaap imiteert Lil' Kleine nagenoeg perfect

Het programma De TV-kantine is al jaren een hit, waarbij bekende Nederlanders nagedaan worden door onder anderen Irene Moors, Carlo Boszhard en sinds kort ook Elise Schaap. Laatstgenoemde is razendsnel opgekropen tot ster van de show, omdat ze de BN'ers op een geweldige, grappige manier sprekend na kan doen. Daarom doen we een ode aan Elise en zetten we de beste imitaties op 'n rij.

Sylvie Meis

Het is alweer een paar jaar geleden dat Elise Schaap in de huid van Sylvie Meis kroop. Ze zat op de bank bij Linda's Zomerweek als haar glamourous zelf, inclusief lange blonde haren, tandpasta smile en shiny lipgloss. Wat de kijkers vooral is bijgebleven is de beruchte lach van Sylvie, die Elise tot in perfectie nadeed. Sylvie zelf kon het gelukkig ook wel waarderen. 'Te grappig. Heb van de persiflage genoten! Compliment Elise Schaap', schreef ze op Twitter.

Nikkie Plessen

Zo'n twee weken geleden begon weer een nieuw seizoen van De TV-kantine en het programma trapte af met een geweldige aflevering waarbij de cast van RTL Boulevard was 'opgetrommeld'. Elise Schaap deed hier Nikkie Plessen na en hoe… Check het hieronder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Olcay Gulsen

Als Elise Schaap BN'ers nadoet kan Olcay Gulsen natuurlijk niet achterblijven. Haar stem, uiterlijk en doen en laten is zo typisch, dat Elise het perfect na kon doen. Hoe Elise haar stem met de zachte g nadeed en hoe ze met haar handen aan het praten was, leek het weer precies Olcay. Olcay zelf kon er ook wel om lachen en snapte haar imitatie eigenlijk meteen, toen ze opmerkte dat ze ook daadwerkelijk met haar handen verhalen vertelt. 

4. Chantal Janzen

Chantal Janzen werd nagedaan met haar programma Chantal Blijft Slapen, maar dat werd nu Slapen bij Chantal. BN'ers kropen bij de presentatrice in bed en Elise vertolkte Chantal zoals niemand anders dat kan.

Estelle Cruijff

Estelle Cruijff was vorig jaar weer een tijdje volop in beeld, omdat ze meedeed aan het programma Het Perfecte Plaatje. Genoeg reden voor Elise Schaap om haar te imiteren. Trek de nepborsten, lange blonde krullen, dikke lippen en een goed accent uit de kast en voilà.

BRON: INSTAGRAM, YOUTUBE, TWITTER, BEELD: BSR AGENCY, YOUTUBE, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook