‘Prinses Beatrice wil snel trouwen met vriend’

En dit is wat erover gezegd wordt.

Lees ook

Hoewel prinses Beatrice vorig jaar november voor het eerst is gespot met haar huidige vriend Edoardo, gaat het gerucht dat de twee zouden gaan trouwen dit jaar nu al rond. 

LEES OOK: Prinses Beatrice op stap met nieuwe vriend Edo!

Het stel heeft het blijkbaar heel leuk samen want volgens bronnen van The Sun is Eduard laatst zelfs al ingetrokken bij Beatrice in het St. James Palace-appartement. De twee lijken hier het grootste deel van hun tijd door te brengen en ontzettend gelukkig te zijn samen. Beatrice's zus Eugenie trouwde afgelopen oktober met Jack Brooksbank, en nu lijkt het erop dat Beatrice zelf ook ook snel zo'n sprookje wil. 'Ik weet dat haar ouders opgetogen zijn en de hertogin denkt al aan haar trouwjurk!' vertelde de bron.

Gelukkig

Een bron liet het volgende weten: 'Ze kunnen hun handen nauwelijks van elkaar afhouden en elk moment dat ze samen kunnen zijn, brengen ze met elkaar door. Ik weet niet of hij daadwerkelijk met een ring op één knie is gegaan, maar ze praten openlijk over trouwen en het kan later dit jaar of mogelijk vroeg in 2020 gebeuren.' Bea, please, mocht je gaan trouwen – pak dan net zo uit als je zus. Wij zitten voor de buis!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beatrice & Eugenie (@beatriceandeugenieofyork) op

BRON: THE SUN, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook