Miljuschka openhartig over oom Willem Holleeder

"Het is moeilijk, pijnlijk, traumatisch en niet uit te leggen."

Lees ook

Miljuschka Witzenhausen praat eigenlijk nooit over haar oom Willem Holleeder, maar nu heeft ze toch wat losgelaten over hoe ze zich voelt over het feit dat hij familie van haar is.

LEES OOK: Miljuschka Witzenhausen opgelicht en slaapt nu in haar schuur

Op Instagram had de presentatrice een Q&A video, waarin ze vragen beantwoordde van fans. Uiteraard stelde iemand de vraag wat ze ervan vond om familie te zijn van Willem Holleeder. Hoewel Miljuschka daar niet graag over praat, gaf ze toch eerlijk antwoord. „Krijg hier altijd veel vragen over. In principe praat ik er niet over. Ten eerste zie ik mezelf als dochter van Astrid Holleeder. Ten tweede is het zo een groot verhaal dat je er bijna niks meer naast kan zijn.”

Traumatisch

Ook vertelt ze: „Iedere voorpagina, het journaal of praatprogramma besteedt er meer dan eens aandacht aan. Het is moeilijk, pijnlijk, traumatisch en niet uit te leggen. Maar boven alles hou ik intens veel van mijn moeder en ben ik trots op haar.” Gelukkig heeft de situatie met haar oom haar alleen maar sterker gemaakt:  „Ik ben heel dankbaar dat ik heb leren doorzetten. Iedere situatie geeft je een les en kracht. Daar geloof ik in. Ik ben een strijder erdoor geworden" sluit ze af. 

Proces

De afgelopen weken was het proces van Holleeder veel in het nieuws. Miljuschka's moeder Astrid is samen met haar zus Sonja een van de belangrijkste getuigen in dat proces.

BRON: TELEGRAAF, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook