Beau van Erven Dorens presenteert nieuwe Late Night show RTL

Beau van Erven Dorens heeft een nieuwe klus binnengesleept.

Lees ook

Beau van Erven Dorens heeft een nieuwe klus binnengesleept: hij zal na de zomer het nieuwe latenightprogramma op RTL 4 presenteren. NPO Radio 1 meldt dit op basis van RTL-CEO Sven Sauvé, die maandag te gast was in het programma 1 op 1.

LEES OOK: Exclusief: Beau Monde interviewt Kristin Cavallari

Ook een woordvoerder van RTL bevestigt het nieuws: "RTL is samen met Beau van Erven Dorens een programma aan het ontwikkelen voor de late avond op RTL 4. Omdat Beau ook nog andere programma’s voor RTL blijft maken, zal hij dit niet het hele jaar presenteren maar gaan afwisselen met een of meerdere andere hosts. Zodra we daar meer over weten, maken we dat uiteraard bekend."

Roulatie

Beau meldde eerder zelf al dat hij in gesprek was over het presenteren van een avondshow, maar dat hij de programma's die hij nu presenteert niet wil opgeven. Sven Sauvé, de CEO van RTL Nederland, vertelde eerder in de radioshow dat het nieuwe latenightprogramma hoogstwaarschijnlijk een roulerend presentatieteam krijgt. Ook Art Rooijakkers zou zich misschien aan dat team kunnen gaan toevoegen. 

Hoe het programma heet en wanneer het precies op televisie zal komen, is nog niet bekend.

BRON: RTL, BEELD: ANP

 

 

Laatste nieuws

Zie ook