Exclusief: Beau Monde interviewt Kristin Cavallari

Kristin is niet alleen televisiester, maar ook onderneemster.

Lees ook

We kennen Kristin Cavallari allemaal wel van de populaire The Hills. Echter heeft deze boss lady inmiddels ook haar eigen kledinglijn Uncommon James, en een eigen serie, Very Cavallari waarvan het tweede seizoen dit weekend is begonnen op de zender E!.

Kristin is dus niet alleen televisiester, maar ook onderneemster. Het tweede seizoen van haar serie draait dan ook helemaal om Kristin als slimme zakenvrouw waarbij ze laat zien hoe het is om een ‘Girlboss’ te zijn. Ondanks haar drukke schema had ze gelukkig tijd om nog wat korte vraagjes voor ons te beantwoorden.

Kristin, waar kwam het idee vandaan om je eigen bedrijf op te starten? Is dat iets wat je altijd al hebt gewild? 
"Ik had al zes jaar lang een schoenenlijn, wat ik fantastisch vond om te doen, maar ik was nog wel dingen aan het doen in opdracht van een team van mensen. Ik wilde echt mijn eigen bedrijf, om volledige vrijheid te hebben. Daarom besloot ik op een dag Uncommon James te lanceren en het is de beste beslissing in m'n leven tot nu toe geweest."

Zijn er celebrities met een bedrijf van wieje advies hebt gekregen en zo ja, wat was dat advies?
"Er zijn geen bekende mensen geweest met adviezen, maar ik heb veel gesproken met andere ondernemers. Ook ondernemers die verschillende bedrijven hebben verkocht. Dat betekent uiteindelijk ook wel meer voor me." 

Wat is je droom met Uncommon James? 
"Ik zou willen dat het dit jaar net zo hard groeit als afgelopen jaar. En dat Little James (Kristin's kinderkledinglijn) op hetzelfde level komt als Uncommon James."

Wat is het moeilijkste aan baas zijn?
"Moeilijke beslissingen maken en gesprekken voeren die soms niet zo leuk zijn. Ik moet constant doen wat het beste is voor het bedrijf, en daar kan je niet altijd al je emoties bij betrekken. Soms moet je wat harder zijn." 

Hoe is het om te worden gevolgd voor je serie? Je hele privéleven ligt wel op straat. Of ben je daar inmiddels aan gewend?
"Ik heb gelukkig niet 24/7 camera's achter me aan, maar het wordt gepland. Daarnaast weet ik precies wat er wanneer wordt gefilmd dus ik vind het niet erg. Maar het helpt zeker dat ik rondom camera's ben geweest sinds ik zeventien ben.

Is er iets wat je buiten de camera's laat?
"
Jay (Kristin's man red.) en ik hebben het er zeker over wat we wel of niet naar buiten willen brengen. Ik probeer mijn werkleven ook wel echt apart te houden van mijn privéleven."

Wat doe je om te ontspannen na werk?
"Ik drink een lekker wijntje en speel met de kids. Eigenlijk kan ik niet écht relaxen totdat de kinderen in bed liggen, maar zij geven me genoeg energie om door te gaan totdat ze slapen, haha."

Wat zijn je beste tips voor een gezond leven? 
"Geen processed foods, ik probeer zo 'clean' mogelijk te eten. Ik sport consistent, en ik mediteer. Ook schrijf ik in een notebook al mijn gedachten op om tot rust te komen en focus ik in mijn leven op liefde."

Very Cavallari kijk je iedere zondag om 22:00 uur bij E! Entertainment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Us looking back at last night's episode like ? Catch up on #VeryCavallari with the link in our bio! ?

Een bericht gedeeld door Very Cavallari (@verycavallari) op

 

Laatste nieuws

Zie ook