André Hazes kondigt derde concert aan

André Hazes hield zijn fans dit weekend in spanning door te vertellen dat hij groot nieuws bekend zou maken. De verassing blijkt een aankondiging voor een derde concert te zijn!

Lees ook

"Zondagavond heb ik heel leuk en groot nieuws. Althans, Junior!" schreef André op Instagram met een voorproefje van een video. Met hulp van zijn zoontje maakte hij het nieuwtje bekend: hij krijgt een derde concert. 

LEES OOK: Schattig: André Hazes jr. zingt samen met zijn vader 'Leef'

Het betekent dan ook dat hij op zijn 24e al vijf Ahoy-concerten op zijn naam zal hebben staan. Het concert zal net als de andere twee plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. 

Concerten

Vorig jaar stond André voor het eerst in Ahoy, daar kondigde hij aan dat hij op zaterdag 27 oktober 2018 een nieuw concert zou geven. Wegens de snelle kaartverkoop werd er op de 26e al snel een tweede concert gepland. 2019 is het voor hem weer feest: hij gaat zelfs drie keer in Rotterdam optreden. 

Instagramvideo

Op de Instagramvideo is een rinkelende telefoon te horen. Vervolgens vraagt André aan Monique: "Mop, heb jij mijn telefoon?", die daar "nee" op zegt. Daarna is te zien dat André op zoek gaat naar zijn telefoon. Wat blijkt: zijn zoontje heeft 'm. Hij is druk aan het 'onderhandelen' om een extra concert voor zijn vader te regelen. Monique reageert hier in het filmpje niet al te enthousiast op. "Ho, ho, ik hoop wel dat het in de middag is, want hij gaat gewoon vroeg naar bed."

Het concert zal dan ook in de middag plaatsvinden, op zondag 20 oktober om 17:00.

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP FOTO, BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook