Tim Douwsma gaat samenwonen met jeugdliefde Elske

Tim Douwsma heeft bevestigd dat hij in Friesland gaat wonen met zijn liefde Elske.

Lees ook

Tim Douwsma laat aan Shownieuwweten dat hij naar Friesland verhuist om een romantische reden: hij gaat samenwonen.

LEES OOK: Tim Douwsma doet boekje open over exen

Friesland

De zanger is zelf ook in Friesland geboren, in de stad Drachten. Hij was ervan overtuigd dat niemand hem meer uit Amsterdam zou kunnen krijgen, maar het blijkt dat het zijn liefde Elske toch gelukt is. Aan Story vertelt hij dat Elske haar werk in Friesland is. "Voor mij is Amsterdam altijd heel fijn geweest, omdat het zo centraal ligt. Maar het is voor mij makkelijker om naar Friesland te gaan, dan dat zij straks elke dag meer dan twee uur in de auto moet zitten. We gaan nu kijken welk gebied van Friesland het meest ideaal is. Waarschijnlijk wordt het vlak bij de Afsluitdijk, zodat ik snel in de Randstad kan zijn."

Droomvrouw

Tim is tot over zijn oren verliefd op Elske. "Echt. Zij is de vrouw met wie ik oud wil worden. Ze wordt de moeder van mijn kinderen. Zonder enige twijfel."

De twee kennen elkaar al vijftien jaar, sinds Tim's zestiende. Toch werden ze al die jaren geen stelletje door de jarenlange relatie van Elske met haar ex-vriend. Toen er in maart 2018 ook een punt werd gezet achter de relatie van Douwsma en model Jessie Jazz Vuijk, kon er wat opbloeien tussen de twee in de zomer van 2019. We wensen ze veel geluk in hun nieuwe huisje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heel heel heeeel Dankbaar ??? #grateful #love #travel #curacao #dushi

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

BRON: PRIVÉ, SHOWNIEUWS, STORY, BEELD: BSR AGENCY

 

Laatste nieuws

Zie ook