WIN: 3x box met de gehele lijn van STYLEDRY

Win een box met de gehele lijn van StyleDry!

Al veel te lang zijn we verslaafd aan shampoo, conditioner en het dagelijks stylen van ons haar. Dit kost ontzettend veel tijd, geld en moeite. Hoe fijn zou het zijn als je je niet meer druk hoeft te maken over je haar. De extra tijd en energie die je hiermee wint steek je bijvoorbeeld in het bouwen van een imperium. #GIRLBOSS.

Het merk STYLEDRY is er voor al je quick fixing. Of je nu minder water wilt verspillen, je haar even pauze wilt geven of gewoon een meid bent die gek is op de snooze-knop; door onze insta-waardige turban shower cap, blotting paper met droogshampoo en droogshampoo compact poeder kun je je föhn gerust een dagje laten liggen. Lazy but genius!

#Hairgoals

Je wilt prachtig haar en je wilt je hier niet meer druk over maken, punt. Je wilt met minimale input maximaal resultaat bereiken. Bovendien wordt je haar gestript van gezonde en natuurlijke oliën door het elke dag te wassen en te stylen waardoor het sneller breekt en gekleurd haar binnen no time vervaagt. STYLEDRY’s badass producten helpen ongewassen haar gezond te laten voelen en er fris uit te laten zien. #caregoals én #hairgoals dus! Niemand zit te wachten op vettige roots en doffe punten.

Wat kan je winnen? 

Een box met de gehele lijn van STYLEDRY Dit zit erin:

STYLEDRY ORIGINAL DRY SHAMPOO COMPACT powder.
Deze poeder zorgt dus niet voor een gezonde blos op je wangen, maar voor frisse roots! De compacte poederdoos bevat transparante droogshampoo, inclusief handig kwastje en spiegeltje. STYLEDRY dry shampoo compact powder is een absolute wereldprimeur. Het product bevat geen parabenen en sulfaten, maar wel een UV-beschermer. Een musthave die niet alleen een vaste plek op je badkamerkastje, maar ook in je favoriete tas verdient. Extra fijn: je hoeft je, in tegenstelling tot bij sprays, niet druk te maken dat deze droogshampoo poeder knoeit of lelijke, witte vlekken achterlaat. 

STYLEDRY ORIGINAL BLOT & GO.
Elf sachets met olie absorberend blotting paper, besprenkeld met droogshampoo. Perfect voor on the go! Dep deze wondertjes op de plekken waar je haar het nodig heeft, waar je ook bent. Neem ze mee in je broekzak, sporttas of zelfs tussen de bladzijden van je notitieboekje. Je hebt de keuze tussen drie geuren: orange blossom, coconut breeze en fragrance free. Het is dus aan jou of ook een subtiele geur aan je happy hair goals wilt toevoegen! 

STYLEDRY ORIGINAL TURBAN SHOWER CAP.
Ben je gek op het idee van een shower cap, maar valt de realiteit altijd tegen? Dat vinden wij dus ook. Daarom hebben we de STYLEDRY original turban shower cap uitgevonden. Het zachte lycra houdt water en vocht tegen (bye bye frizz), laat geen lelijke afdruk achter en heeft precies de juiste pasvorm, zodat er geen plukje haar onbeschermd achtergelaten wordt. Genius! Je mag kiezen tussen drie on-trend kleuren: after dark, that’s peachy en cotton candy. Ze zitten zo lekker dat je vergeet dat je er een op hebt!

Zo kun je winnen!

– Like onze Instagrampagina
– Vul onderstaand winformulier in!

Over STYLEDRY

STYLEDRY is opgericht door Evelien de Vries, die geïnspireerd werd door haar identieke tweelingzus Annelie. Toen de zussen tijdens een brunch hun haarroutines uitwisselden, leek er iets niet te kloppen. Ze delen hetzelfde DNA, maar toch zag het haar van Evelien er nooit zo goed uit als dat van Annelie. Waar Annelie haar haar eens per week wast, grijpt Evelien trouw om de dag naar haar favoriete shampoo. Deze ontdekking was de start van een nieuwe missie: quick fix haarproducten ontwikkelen die je haar langer mooi houden en makkelijk on the go te gebruiken zijn. Check, mission accomplished!

Laatste nieuws