Beau’s Weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK:

productie SANDRA TEN BRINK

1. LEZEN
In 1975 schrijft Getty ‘Dinge-dong’ Kaspers popgeschiedenis door samen met Teach-In het Eurovisie Songfestival te winnen. In ‘Een leven lang’ wordt het verhaal van de Nederlandse zangeres verteld.Van een dramatisch liefdesavontuur in Portugal tot haar emigratie naar Oostenrijk, waar haar toenmalige geliefde overlijdt aan ALS. Maar het boek gaat vooral over dat ene vuur dat nooit echt lijkt te doven: het jaarlijks terugkerende sprookje van het Songfestival. Vanaf 4 april, € 18,99

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dave Boomkens (@daveboomkens) op

2. HEBBEN
Saferen uit Sri Lanka, robijnen uit Mozambique en smaragden uit Colombia. Chopard zet de wereld van de haute joaillerie in vuur en vlam met een nieuwe klassiek-elegante lijn, Magical Setting. Spectaculaire ringen, hangers en oorbellen met stenen van over de hele wereld. Prijs op aanvraag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chopard Official (@chopard) op

3. GAAN
Vakantievieren in hetzelfde onderkomen als Alicia Keys? Dan moet je bij het Baoase Luxury Resort op ‘ons’ Curaçao zijn. Het woord ‘luxe’ krijgt er een nieuwe lading: zo kun je invliegen per helikopter en zijn er Beach Butlers die je van alles voorzien wat je hartje maar begeert. Tip: boek een Beach Front Suite en geniet van het driedubbel-mooie uitzicht: je kijkt eerst naar je eigen zwembad, dan naar het privéstrand en vervolgens naar de zee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Baoase Luxury Resort Curaçao (@baoase) op

4. LUISTEREN
De koningin van de melancholie en strandwandelingen, Lana Del Rey, komt met haar langverwachte zesde album, ‘Norman fucking Rockwell’. Onze favoriete track: ‘Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it’ (niet alleen de titel is lang, het liedje zelf ook met 5,5 minuut) waarin de Amerikaanse singer-songwriter de rol van de vrouw in de maatschappij beschrijft. Kritisch. Indringend. Mooi gezongen. Lana op haar best. Vanaf 29 maart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lana Del Rey (@lanadelrey) op

5. ERVAREN
Bij Kanarie Club Amsterdam kun je een Bird-Day Box bestellen (vanaf tien personen). Inhoud: alles om te feesten, een fust bier, twee rondes bitterballen, slingers, ballonnen en in het weekend vanaf 21 uur een DJ die je favoriete liedjes draait.Vanaf€ 130. PS Ook nieuw: beerpong! Leuk met collega’s!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jacqueline Schoots (@jacquelineschoots) op

6. BEZOEKEN
We hebben haar autobiografie verslonden, dus natuurlijk zijn we er 17 april bij als Michelle Obama Amsterdam aandoet met haar lezing-tour ‘Becoming: an intimate conversation with Michelle Obama’. Twee uur lang geeft de voormalige First lady haar kijk op de gebeurtenissen die haar gevormd hebben.Van haar jeugd in een ruige buurt van Chicago tot de acht jaren waarin ze de machtigste vrouw van Amerika was.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michelle Obama (@michelleobama) op

BEELD: ISTOCK, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook