Deze app bepaalt wie er koffie moet halen op je werk

Nooit meer gezeur!

Lees ook

Ben je voor de zoveelste keer een rondje koffie halen voor al je collega's en het helemaal zat dat jij eigenlijk altijd degene bent die dat doet? Deze app komt to the rescue!

LEES OOK: Huh: dagelijks een kop koffie blijkt goed voor de huid

De app Kantoor Roulette bepaalt namelijk wie er een rondje koffie of thee moet halen. Hij is speciaal ontwikkeld zodat jij niet altijd degene bent die koffie haalt, maar zij ook eens voor jou. 

Contact

Dit is hoe het werkt: alle collega's moeten de app installeren op hun telefoon of computer om de roulette te laten werken. Het is gratis te downloaden voor een team van 10 mensen. Zit je met een grotere groep op kantoor, dan wordt bij een persoon elke maand €2,50 in rekening gebracht, of €22 per jaar.  "Dat maakt het gebruik van de app ook mogelijk bij grotere bedrijven,” legt de app-ontwikkelaar Sebastiaan Pasma uit aan Het Laatste Nieuws. “Als je op een groot kantoor werkt, wil je waarschijnlijk niet voor 20 man tegelijk koffie gaan halen. In de pro-versie kan je dus een groep maken voor alleen je afdeling of je etage.”

Aanvraag

En zo werkt 't: iedere collega krijgt de mogelijkheid om een koffie-aanvraag te doen. Als je zin hebt in een bakkie, stuur je een koffieverzoek naar al je deelnemende collega's. Anderen kunnen reageren met 'ja' of 'nee' op de vraag of ze ook koffie willen. Na een minuutje wachten wordt er aan het rad gedraaid en kiest het lot een koffiehaler. Maar let op, want je kan zelf ook aan de beurt zijn. Maar goed, je hebt in ieder geval nooit meer gezeik. Wij zeggen: een musthave voor iedere kantoortuin.

BRON: HET LAATSTE NIEUWS, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook