‘Britney Spears opgenomen in kliniek’

Het lijkt erop dat het niet goed gaat met Britney Spears.

Het lijkt erop dat het niet goed gaat met Britney Spears. De zangeres heeft het moeilijk met de situatie van haar zieke vader. Naar aanleiding daarvan is ze nu opgenomen in een kliniek waar ze psychische hulp krijgt, meldt TMZ op basis van bronnen. Britney zal volgens de entertainmentwebsite dertig dagen in de kliniek verblijven.

LEES OOK: Paris Jackson weigert naar afkickliniek te gaan

De toestand rond Jamie Spears, de vader van Britney, is de afgelopen tijd niet echt verbeterd. Hij zou tweemaal onder het mes zijn gegaan en last hebben van complicaties. Wat Jamie precies mankeert, is niet duidelijk.

Vanwege haar zieke vader legde Britney haar carrière in januari voor "onbepaalde tijd" stil. De zangeres wilde zich volledig op haar familie richten en cancelde daarom de concertreeks Britney: Domination, die de popprinses in Las Vegas zou geven. Ook komt er voorlopig geen nieuw album.

Paraplu

Britney worstelde eerder met haar eigen gezondheid. In 2007 raakte ze van het pad af na haar scheiding van Kevin Federline. Ze haalde het wereldnieuws toen ze haar hoofd kaal schoor en een paparazzo te lijf ging met een paraplu. Vader Jamie nam Britney daarna onder zijn hoede. Omdat ze geen heldere beslissingen meer voor zichzelf kon nemen, beheerde hij haar financiën en zorgde ervoor dat ze in therapie ging en haar leven weer op de rit kreeg. In februari zeiden vrienden van Britney al te vrezen dat de zangeres weer in een neerwaartse spiraal terecht zou komen door de situatie rondom haar vader.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws