Grimaldi’s bereiden zich voor op twee huwelijken

Het wordt een feestelijke zomer voor de prinselijke familie van Monaco!

Lees ook

De ene bruiloft is verrassend royal voor twee burgers, op het andere zullen adel, fashionista's, en de paarden- en polojetset samenkomen: het is romantiek alom in Monaco.

Van het huwelijk van Louis Ducruet en Marie Hoa Chevallier was al bekend dat het een vrij officieel tintje zou krijgen. Louis, zoon van prinses Stéphanie van Monaco, is erg close met zijn oom prins Albert. Hoewel hij geen titel heeft, wordt er getrouwd in het paleis voor de wet én voor de kerk in de kathedraal, net als oma Grace en opa Rainier destijds.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marie Chevallier (@mariehoachevallier) op

Gezien de hechte banden met het gezin van Albert en Charlene ligt het voor de hand dat prins Jacques en prinses Gabriella tijdens de bruiloft de bruidskinderen zullen zijn. En omdat de tortels hun hond als familie beschouwen, zou Pancake ook wel eens van de partij kunnen zijn. De datum is nog niet bekend gemaakt, ze houden het op 'zomer 2019'.

De ándere bruiloft in de familie is al eens uitgesteld omdat de bruid zwanger was van haar tweede kind en er waren rond de kerst zelfs geruchten over een breuk. Dat bleek onzin te zijn, Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Hannover (geboren prinses van Monaco) gaat in juni trouwen met haar verloofde Dimitri Rassam, zo meldt Bunte.

De festiviteiten worden, zoals gebruikelijk in deze kringen, uitgebreid gevierd in het eerste en het laatste weekend van juni. Vermoedelijk zal er eerst voor de wet worden getrouwd in het paleis van Monaco, zoals ook Charlotte's broers Andrea en Pierre deden. Het tweede feest is het grote vrienden- en familiefeest en wordt op een andere locatie gehouden.

Op de gastenlijst onder andere de prinsen Hannover (stiefbroers van Charlotte, hier prins Christian en prinses Alessandra) en schathemelrijke paardenmeisjes als Athina Onassis, Electra Niarchos en Jessica Springsteen. Zowel Dimitri's dochter en Charlotte's zoon uit een eerdere relatie zal een rol spelen tijdens de plechtigheid.

En aan schattige bruidskinderen is er een riante keuze uit het kroost van haar broers: we voorspellen een Diormomentje voor nichtje India (rechts), de dochter van Andrea en Tatiana Casiraghi.      

 

Openingsfoto © Hollandse Hoogte, andere foto's Palais Princier de Monaco

Laatste nieuws

Zie ook