Froukje de Both: ‘Ik ben een sucker voor liefde’

En het co-ouderschap valt haar best wel zwaar.

Lees ook

Zo'n zeven jaar geleden gingen Froukje de Both en haar ex uit elkaar. De twee hadden toen al een dochtertje samen en daarom delen zij nu het ouderschap. Froukje laat aan Flair weten dat ze het hier nog steeds moeilijk mee heeft.

LEES OOK: Froukje de Both: perfect leven is zeepbel

Omdat Froukje haar dochtertje maar de helft van de tijd ziet, kan ze het daar af en toe best moeilijk mee hebben en verdrietig om worden. Toch vindt ze het wel belangrijk dat beide ouders het kind evenveel zien. 'Het idee was een man en een kind en dat dat gezin bij elkaar zou blijven. Ik had mijn dochter die veiligheid gegund.' Froukje komt zelf ook uit een gezin met gescheiden ouders, dus ze snapt hoe het voor haar dochtertje is.

Relaties

Vorig jaar eindigde ook Froukje's relatie met DJ Niek van der Bruggen. Dit deed haar vanzelfsprekend ook veel pijn, maar toch is het verdriet minder dan de scheiding met de vader van haar kind. 'Daar komt een andere emotie bij kijken.' Froukje is nu 46 jaar oud, maar geeft de zoektocht naar de ware liefde niet op. 'Ik ben niet iemand die heel erg op zoek gaat.' Daarom gaat ze ook niet op datingapps als Tinder en probeert ze het gewoon via de ouderwetse manier. 'Wat dat betreft ben ik echt een sucker voor romantiek.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op

BRON: FLAIR, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook