Caroline Tensen terug bij RTL: ‘Ik ben een blij mens’

En ze neemt wat programma's met zich mee.

Lees ook

Hoewel het nieuws dat Caroline Tensen een contract van twee jaar bij RTL heeft getekend pas net bekend werd, weten we nu ook al welke programma's ze gaat presenteren. 

LEES OOK: Patty Brard voelde druk om te kiezen tussen Talpa en RTL

'Welkom thuis Caroline', is wat Peter van der Vorst zei over haar terugkomst in RTL Boulevard. Dit is namelijk niet de eerste keer dat Caroline voor RTL aan de slag zal gaan. In 1989 kwam ze voor het eerst bij de zender. Een jaar later presenteerde ze vol liefde het programma Wie Ben Ik? en vervolgens scoorde ze met programma's als Het Spijt Me, Liefde op het eerste gezicht en Dat staat je goed. 'Ik ben een blij mens', is wat Caroline aan RTL Boulevard laat weten.

Programma's

Caroline gaat onder andere de programma's Wie ben ik? en Het Spijt Me presenteren. Omdat ze de eerste presentatrice van Het Spijt Me is, wil ze dat heel graag weer doen. 'Het programma zit in mijn hart, dus dat we dat nieuw leven inblazen, vind ik geweldig.'

Dit is niet het enige wat ze gaat doen, want de presentatrice neemt ook Eén Tegen 100 met zich mee en zal zo nu en dan te zien zijn in RTL Boulevard als host. Peter kijkt in ieder geval ontzettend uit naar de samenwerking. 'Caroline is al heel lang een van de meest geliefde presentatrices van Nederland. Ik ben er heel blij mee dat ze weer terugkeert bij RTL. Ze hóórt echt bij ons.' Ze komt in een warm bad thuis dus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Caroline Tensen (@carolinetensen) op

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook