Thomas Berge: ‘Ik wacht nog op het mooiste moment uit mijn leven’

Ooit hoopt hij een grote liefde te ontmoeten, maar in de tussentijd heeft hij het heel druk. 

Lees ook

Hij is bekend, knap en hartstikke single. Ooit hoopt hij een grote liefde te ontmoeten, maar in de tussentijd heeft hij het heel druk. 

LEES OOK: Gordon: 'Ik ben nu vijf jaar single en dat doet me veel verdriet'

tekst THEA TIJSSEN foto’s FERIET TUNC styling DANIELLE DINKGREVE haar en make-up ED TIJSEN

Aandacht
“Vrouwen sturen regelmatig privéberichtjes via Instagram. Maar zonder reallife contact weet ik niet of de interesse oprecht is of niet. Ik houd me dus een beetje afzijdig voor die berichtjes. Maar ik kan me snel laten gaan als ik het gevoel heb dat het goed zit. Dan krijg je ook echt alles. Ik ben een enorme gever: ik wil een heer zijn, wil spannend zijn en je echt vrouw laten voelen, omdat je dat verdient. Mijn nieuwste single heet dan ook ‘Laten gaan’. Ik ben een enorme pleaser, dat is niet per se positief want daardoor eindigden mijn relaties soms ook.”

Flirt
“Ik kan overkomen als een flirt, dat heb ik zelf niet door. Ik flirt niet omdat ik het wil, maar omdat het in mij zit. Ik knuffel snel en vaak. Ik lach veel en ben oprecht geïnteresseerd. Ik hoor het wel eens hoor, dat iemand dacht dat ik aan het flirten was… Ik volg een opleiding bij inspiratie- en prestatiecoach Tony Robbins. Een combinatie van psychotherapie en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Je leert zoveel over de psyche van mensen dat je anders naar vrouwen gaat kijken. Ik word kieskeuriger.”

Lust of liefde 
“Absoluut liefde. Pure lust is easy, gemakkelijk, niet gezond. Van enkel voor de lust gaan word ik ongelukkig. Ik had een periode veel onenightstands en seksrelaties, maar nu moet het echt liefde zijn. Ik wacht nog op het mooiste moment uit mijn leven… Ik weet hoe het is om thuis te komen en je vrouw en kind een kus te geven. Als je daar vandaan komt, dan voelt het fucking leeg om voor de lust te gaan.”

Meer lezen over Thomas en zijn avonturen in de liefde? De nieuwe Beau Monde ligt nu in de winkel!

Laatste nieuws

Zie ook