Estelle Cruijff blijft alert na brute overval

En dat is wel nodig, aangezien de Rolex-bende nog steeds bezig is.

Lees ook

Het is alweer een paar maanden geleden dat Estelle Cruijff op brute wijze is overvallen en mishandeld in Amsterdam. Ze is hiervan lange tijd van slag geweest en nog steeds is ze op haar hoede.

LEES OOK: Estelle Cruijff voelt zich beter na moeilijke tijd

Estelle liep tijdens een avondje stappen in Amsterdam samen met haar vriendin over straat toen ze werd ingesloten. De drie mannen, die ondertussen bekend staan als de Rolex-bende, begonnen haar te slaan en schoppen en namen vervolgens haar dure Rolex mee. 

Aan Shownieuws vertelt Estelle dat ze niet meer bang is om nu over straat te gaan, maar wel op haar hoede is. 'Angstig is niet altijd het woord, maar je bent wel alert. Ik denk dat iedereen er rekening mee moet houden, ja, het is al erg genoeg, dat dit gebeurt.'

Rolex-bende

Estelle is niet de enige die door de Rolex-bende is overvallen. Afgelopen tijd zijn René van Dam (de vader van Nicolette van Dam), Ronny Rosenbaum (de ex van Tatjana Simic) en nog wat andere BN'ers op gewelddadige wijze beroofd van hun Rolex. Mocht je er dus een om je pols hebben, blijf alert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijffofficial) op

BRON: SHOWNIEUWS, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook