Gordon opent burgerrestaurant

Gordon heeft zijn burgerrestaurant The Burger Room geopend!

Lees ook

Gordon heeft zijn burgerrestaurant The Burger Room geopend! Eerder opende de zanger en presentator ook al de deuren van een 'healthy' thee- en koffiesalon in de hoofdstad.

LEES OOK: Gordon's zus Lydia overleden: 'Ik ben lam geslagen'

De burgerzaak bevindt zich in de Paulus Potterstraat in Zuid. De website bevatte maandagavond nog geen informatie over het menu. De zanger stelde vorig jaar bij de aankondiging van het burgerrestaurant zich steeds te "willen vernieuwen om het leven spannend te houden".

Thema

Gordon was bij de opening verkleed als Dorothy uit de Wizard of Oz. Eerder op de dag vertelde de zanger in Veronica Inside dat ook de wc in het restaurant dat thema heeft. Bij de opening was onder meer Jandino Asporaat aanwezig. Gordon en Jandino gaan samen programma's presenteren voor SBS6. Gordon tekende vorige jaar een exclusief contract voor vijf jaar bij Talpa. De kijkcijfers van Mars tegen Venus en DanceSing, waar Gordon recent aan meewerkte, vielen tegen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag is het dan zover na maanden van dromen mijn eigen high end hamburgerzaak. Ondernemen zit in mijn bloed en heel vaak heb ik aan mijn vader gedacht afgelopen tijd want ook hij was elke keer weer bezig met iets nieuws en alle daarbij behorende spanning. Ook hij kende de teleurstelling van iets wat niet lukt maar ook dan was het vallen opstaan en gewoon doorgaan zoals ik nu ook weer doe. Ik denk terug aan toen ik acht was, tv zat te kijken en voor het eerst ‘the wizard of Oz’ zag. Mijjn hemel die film werd elk jaar uitgezonden en steevast keek ik vooral om de boodschap die mijn leven zou bepalen, je hart op de juiste plaats moet hebben, je hersens moet gebruiken en de moed om dingen te durven doen in de wetenschap dat je de kracht hebt om het te doen maar er eerst achter moet komen dat je het ook kan. Dus zo ook vandaag eer ik mijn vader en de film die mijn leven zo heeft bepaald dat ik het wederom heb aangedurfd om zoiets te doen! Ik wil speciaal bedanken mijn steun en toeverlaat Patrick de Bruin die dag en nacht hier aan heeft meegeholpen en al 32 jaar in mijn leven is en mijn allerbeste vriend voor het leven is. Patrick van den Heuvel en Chris Mönnich mijn operationele managers die een huzarenstukje hebben geleverd, super gedaan jongens! Gojs vd Pol voor deze monsterjob en M&A keukens voor de voortreffelijke state of the art apparatuur! Bouwbedrijf Peter Domburg en dan met name Marielle voor het helpen ontwerpen van de prachtige zaak! En al die keihard werkende gasten die afgelopen maanden bergen hebben verzet! Jacco, Niels, Kok en alle andere geweldig gedaan! Donny en Mega Beltgens voor ontwerp logo huisstijl menukaart etc you guys did it again! Heineken Nederland voor hun medewerking. VHC jongens mijn top leverancier voor al mijn zaken ook hier hebben jullie mij enorm geholpen! Cor Jongens super bedankt voor de complimenten en Annet voor alle ondersteuning afgelopen jaren! Herman en Rik de chefs die alles hebben begeleid, top!Vooral heerlijk blijven lachen samen! In alle stress een tuinman vergeten maar na een oproep op Facebook het bedrijf Tanke Hoveniers bereid gevonden deze geweldige klus te klaren en hoe!!! Bedankt! 2 april open voor iedereen!!

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP, Hélène Wiesenhaan

Laatste nieuws

Zie ook