Love the Look: prinses Alessandra in Carolina Herrera

Haar jurk is stunning!

Lees ook

Zoals we eerder al schreven maakte prinses Alessandra dit jaar haar debuut op het jaarlijkse Rose Ball in Monaco. En honey, we moeten het toch even over die fantastische jurk hebben.

LEES OOK: Prins Christian belandde na zijn bruiloft in het ziekenhuis

Het Rose Ball is opgericht door prinses Grace in 1954 en wordt gehouden voor de Princess Grace Foundation. Het thema van het bal dit jaar was Rivièra, door niemand minder dan Karl Lagerfeld bedacht als een van de laatste dingen die hij deed voor zijn overlijden. 

Koppel

Prinses Alessandra verscheen hier aan de zijde van prins Christian, met wie ze nu een jaar getrouwd is. 'Sassa' leerde Christian kennen in 2005 in Lima, de thuishaven van Alessandra, toen een wederzijdse vriend voorstelde dat ze hem de stad zou laten zien. Hoewel ze toen nog maar veertien was, maakte ze hem er wegwijs, ze hielden contact, sinds 2011 is het een relatie.

Model

Overigens had de prinses toen al aardig wat ervaring met modellenwerk, aangezien ze op zestienjarige leeftijd ontdekt werd door Ford Models. Daar heeft ze dan misschien ook wel een beetje verstand van mode aan overgehouden, zo was te zien aan haar look op het event. Naar het ‘Bal de la Rose’ droeg ze een ontwerp van Carolina Herrera, een designer die ook geliefd is bij de hertogin van Sussex en koningin Letizia van Spanje. De oranje bloemen maakten de look nog opvallender en als accessoire droeg ze een gouden clutch in haar hand. Om de in het oog springende look iets subtieler te maken, koos ze er voor om het simpel te houden wat betreft sieraden. Betoverend! 

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook