Royal Romance: prinses Beatrice, Edo én haar moedertje

O, Bea, laat je moeder toch eens thuis…

Lees ook

Waar de prinses van York ook opduikt met haar nieuwe lover, haar moeder Sarah Ferguson is nooit ver weg. Aardig of een gegarandeerde romantiekkiller?

Je zou denken dat tortelduifjes prinses Beatrice van York en haar vriend Edoardo Mapelli Mozzi gaarne enige privacy hebben om elkaar beter te leren kennen. Maar dat kunnen ze vergeten zolang haar moeder Sarah Ferguson, hertogin van York, als een helikoptermoeder boven de romance klapwiekt.

Bekend is dat Sarah wat moeite heeft met grenzen en filters. Bekend is ook dat ze bevriend is met Edoardo's ouders. Maar toch is het een beetje… vreemd, dat ze het stel zo onophoudelijk vergezelt. Alleen al de laatste drie weken dook ze vier keer op in chique club Annabel's waar Bea en Edo graag komen, schoof bij hen aan en dreigde ook nog samen met hen in een taxi te verdwijnen, maar daar wist Edo aan te ontkomen.

Het weerhield Sarah er niet van om, samen met haar ex-echtgenoot prins Andrew, ook met het stel mee te gaan voor een pretreisje naar de F1 van Bahrain. Ze week geen moment van hun zijde, genoot erg van alle aandacht in de VIP-lounge en babbelde Bea al snel naar de achtergrond. Je ziet hier hoe énig Edo het vindt zijn potentiële aanstaande schoonmoeder zo prominent aanwezig te hebben.

Goede familiale contacten zijn een zegen voor iedereen, maar serieus – Bea heeft al genoeg pech in de liefde gehad, haar moeder zou haar wel eens wat meer vrijheid mogen gunnen.

Lees ook:

 

Foto's © BSR Agency, PA Images

Laatste nieuws

Zie ook