Dit zijn de meest vieze dingen die winkelmedewerkers in de kleedkamer vinden

Dat winkelmedewerkers niet de aller-makkelijkste baan hebben, daar is waarschijnlijk iedereen het wel mee eens.

Lees ook

Dat winkelmedewerkers niet de aller-makkelijkste baan hebben, daar is waarschijnlijk iedereen het wel mee eens. Zij onthullen nu de meest vieze dingen die ze tegenkwamen in de kleedkamers. Ieuwww! 

LEES OOK: Maak kans op €250 shoptegoed van La Dress

Medewerkers van kledingwinkels moeten vaak lastige vragen aanhoren van klanten en continu alle kledingstukken – die maar ergens zijn weggelegd – terug op de juiste plek hangen. En wat dacht je van mensen die extreem moeilijk doen aan de kassa? Maar het allerergste zijn misschien nog wel de paskamers, want wat daar allemaal blijft liggen..

1. Een drol
Het is inderdaad te vies voor woorden, maar een winkelmedewerker heeft dus een drol gevonden in een kleedkamer. Met een pedaalemmerzak en een grote prop wc-papier heeft hij het handeltje opgeruimd. Hoogstwaarschijnlijk was het de ergste werkdag ooit voor hem.

2. Een zwangerschapstest
Harstikke begrijpelijk dat, als je denkt zwanger te zijn, je direct een zwangerschapstest wil doen. Deze vrouw kon alleen niet wachten tot ze thuis was en besloot de test in een paskamer te doen. Uhl! De dame in kwestie bleek heel erg geschrokken te zijn of juist van blijdschap gelijk naar haar man toe te willen, want de zwangerschapstest liet ze achter in de kleedkamer; inclusief een mysterieuze natte ronde vlek in het tapijt.

3. Een gamba
Op de Amerikaanse feestdag Fourth of July kan het natuurlijk zijn dat je boodschappen hebt gedaan om ’s avonds met de familie uitgebreid te kunnen dineren. Dat je dan ook nog snel een nieuwe outfit wilt scoren, is natuurlijk niet vreemd, alleen liet een winkelier één ding achter in het pashokje wat waarschijnlijk bedoeld was voor het avondeten. Iemand vond een gamba toen ze de paskamer controleerde. Dat zal vast niet heel erg fris geroken hebben. 

4. Gebruikt maandverband of tampon
Ook gebeurt het wel eens dat mensen meerdere stukken kleding gaan passen, maar uiteindelijk niks leuk vinden. Sommigen laten dit gewoon lekker liggen, tot groot ongenoegen van de winkelmedewerkers. Een winkelmedewerker tilde de helft van de stapel kleding op die was blijven liggen, om toen een gebruikt maandverbandje te vinden.

5. Een condoom
Lippenbalsem, tasjes, afval en andere prullaria zal elke winkelmedewerker wel eens na zijn of haar shift zijn tegengekomen in de paskamer, maar het vinden van een condoom verwacht je niet zo snel. Een winkelmedewerker vertelt aan Vice dat hij een glibberige, lege condoom vond onder de pruik van een paspop bij de paskamers. Hij wist nog precies welk koppel het was, want hij had het hokje nog opgeruimd voordat het stel erin ging. Ieeww…

BRON: GRAZIA, BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook