‘Zo, en nu eerst een Máxima’

Zó oranje zie je Hare Majesteit maar zelden.

Lees ook

Brabantse nachten zíjn al lang en zeker in Lieshout, waar Swinkels Family Brewers, de brouwer van Bavaria, vanaf vandaag het Predicaat Koninklijk mag voeren. Koningin Máxima kwam het persoonlijk meevieren.

De koningin Máxima was aanwezig bij de start van de viering van driehonderd jaar brouwerij Bavaria in Lieshout. Bavaria is onderdeel van familiebedrijf Swinkels Family Brewers, dat momenteel door de zevende generatie Swinkels wordt geleid.

Koningsdag bleek dit jaar heel vroeg te beginnen, zó oranje zien we het zelden bij HM die het zelf ook wel geestig leek te vinden.

Lekkere schoenen ook wel. Tijdens het bezoek was onder meer aandacht voor de familiegeschiedenis van de brouwerij en lokale betrokkenheid, maar ook voor de toekomst van het bedrijf en duurzame initiatieven en innovaties in binnen-en buitenland.

En eigenlijk is het onuitstaanbaar dat ze er zelfs zo uitgedost nog best leuk uitziet. Beetje Zeeuws Meisje-vibes, toch? Enkele honderden bedrijven, stichtingen en verenigingen mogen het Predicaat Koninklijk voeren in Nederland. Zo hebben FrieslandCampina en DSM het predicaat, maar ook het mannenkoor van Zaltbommel. Predicaten assorti, dus. 

 

Foto's © PPE Agency, ANP

Laatste nieuws

Zie ook