Patrick en Rossana Kluivert geven voor vierde keer ja-woord

En over de plannen voor het volgende jubileum wordt ook al gesproken.

Lees ook

Dat Patrick en Rossana Kluivert nog steeds ontzettend veel van elkaar houden is duidelijk. Rossana vertelde aan Story dat zij en haar man dit jaar voor de vierde keer het ja-woord aan elkaar zullen geven.

LEES OOK: Leontine Borsato reageert op zogenaamde huwelijksproblemen

Het is elf jaar geleden dat Patrick en Rossana voor het eerst trouwden. Dit hielden ze geheim voor de buitenwereld. De tweede bruiloft in 2014 was echter allesbehalve een geheim en werd gevierd in Las Vegas. De meest recente bruiloft van het stel was in 2017. De bruiloft van dit jaar wordt in besloten kring thuis gevierd. 

Jubileum

'De liefde moet je vieren en nooit als iets vanzelfsprekends beschouwen. Patrick en ik zijn daar veel mee bezig. Ook als we niet samen zijn, zijn we in gedachten altijd bij de ander.' Daarom besluit het stel om dit jaar nog een keer de liefde uitbundig te vieren en plannen voor het volgende jubileum zijn ook al in volle gang. 'Volgend jaar, wanneer we precies twaalf en een half jaar getrouwd zijn, willen we voor de vijfde keer trouwen.'

Het hele Kluivert-gezin is altijd maar druk met sport en werk en daarom heeft het stel besloten om op 28 juli te trouwen. Rond die tijd stopt namelijk het voetbalseizoen en dan heeft de grootste helft van het gezin dus vrij. Een leuk vooruitzicht voor ze!

BRON: STORY, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook