Patty Brard voelde druk om te kiezen tussen Talpa en RTL

En om die keuze te maken is ze even naar Thailand afgereisd.

Lees ook

Het is ondertussen bekend gemaakt dat Patty Brard voorlopig aan de slag gaat voor Talpa, maar het was daarvoor even de vraag of ze voor de zender van John de Mol zou kiezen of toch RTL. Volgens Patty zelf voelde ze zich een beetje gedwongen te kiezen tussen de twee grote commerciële zenders. 

LEES OOK: Britt Dekker krijgt paard cadeau van John de Mol

Voorheen werkte Patty als freelancer en werkte ze voor verschillende werkgevers. In haar column in Weekend vertelt ze dat ze ontzettend genoot van dat leventje. 'Heerlijk hoppen van een Thais avontuur voor TLC naar een serie Hotter Than My Daughter bij RTL, via een aflevering Vier Handen Op Eén Buik bij BNNVara. Altijd werk en alleen maar doen waar je zin in hebt.' En dat klinkt eigenlijk ook wel ideaal.

Statement

Kortgeleden zat Patty Brard voor één keer naast Jan Versteegh om het programma 6 Inside te presenteren en volgens haar werd dat meteen gezien als een statement. 'Dan moet er ineens gekozen worden tussen de twee grote commerciële partijen. Ik wilde eigenlijk niet kiezen en besloot daar in mijn vrije tijd op een strandbedje in Thailand nog eens rustig over na te denken.'

Keuze

Nadat de presentatrice op haar strandbedje in de zon had nagedacht, heeft ze toch de kant van Erland Galjaard en John de Mol gekozen: Talpa. Patty's goede band met Erland en John's 'alles-of-niets-houding' gaven de doorslag. 

'Ik heb voor Talpa gekozen omdat ik het laatste gedeelte van mijn carrière nog één keer vol gas aan iets wil werken waar ik over vier jaar op Ibiza met voldoening op terug kan kijken. Ik ga mijn schouders eronder zetten en en met vereende krachten proberen er een groot succes van te maken.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

BRON: WEEKEND, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook