Funny: kleuter gelooft niet dat prins Harry echt prins Harry is

En hij blijft maar vragen waar de echte is.

Lees ook

Prins Harry was op bezoek bij een basisschool in Londen en hij begroette hier allemaal kleine kinderen op het schoolplein die onder de indruk van hem waren. Eén van de jongens was dit blijkbaar niet en geloofde ook niet dat hij tegenover de echte prins Harry stond.

LEES OOK: Awkward! Ook royal ouders kunnen erg gênant zijn

Harry bracht een bezoek aan de katholieke basisschool St. Vincent's in Londen. Hij liep langs het schoolplein, zwaaide naar alle jongeren en maakte met sommigen een praatje. De kinderen waren, net als bijna iedereen zou zijn als ze een royal zien, compleet onder de indruk. Toch zat er een 4-jarige jongen tussen die dacht dat de prins een bedrieger was en niet kon geloven dat Harry echt naast hem stond.

Ongeloof

Tijdschrift People meldt dat de kleine jongen op de schouder van prins Harry tikte en hem vroeg 'Wanneer komt prins Harry?' Harry antwoordde dat hij de echte prins was. Dit was voor de 4-jarige niet genoeg bewijs en daarom vroeg hij het nog eens. 'Maar wanneer komt de échte prins Harry?' Die herhaalde weer dat hij het echt in levenden lijve was, maar dat hij er anders uitzag, omdat hij onlangs bij de kapper was geweest.

De jongen keek toen nog een paar keer goed naar de prins en gaf toch toe dat hij gelijk had. Tenslotte gaf prins Harry de kleuter een high five en namen ze afscheid. Onwijs schattig toch?

BRON: PEOPLE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook