Mattie en Marieke leggen uit hoe hun relatie in elkaar zit

De twee kunnen het wel heel goed met elkaar vinden.

Mattie en Marieke maken ondertussen alweer een paar maanden samen radio op Q-music en blijken zo'n goed duo te zijn dat veel luisteraars altijd denken dat ze een stel zijn. Aan Grazia vertellen ze er meer over. 

LEES OOK: Chantal Janzen werkte niet met Linda de Mol, maar vond dat niet erg

De twee presenteren samen de ochtendshow, maar buiten dat spreken ze elkaar verder ook over alles en nog wat. 'We appen de hele dag en ’s avonds sturen we elkaar een voice memo van wat we die dag hebben gedaan en hoe het gaat. Maar dat deden we eigenlijk voor de show ook al wel een beetje. We hebben altijd wel contact gehouden', vertelt Marieke.

Relatie

Omdat Mattie en Marieke het zo goed met elkaar kunnen vinden denken veel mensen dat ze misschien wel een stel zijn of in ieder geval goed bij elkaar passen, aangezien ze allebei nog vrijgezel zijn. Toch vertellen zowel Mattie en Marieke dat daar niets van waar is, maar beiden vinden ze het wel een groot compliment. 'Blijkbaar zien mensen een chemie tussen ons, maar een chemie hoeft niet altijd verliefdheid te betekenen. Als je met een man samenwerkt, zegt niemand: ‘goh, ben je verliefd op hem?’ en dit is een beetje hetzelfde', vertelt Mattie.

Toch is hij blij dat het niet meer is dan goede vriendschap en dat is misschien maar beter ook. 'We kunnen het heel goed met elkaar vinden en ze is een hartstikke goede vriendin van mij, maar als ik verliefd op haar zou worden of zou zijn, dan wordt het voor de show zo kwetsbaar en dat is niet goed. Als ik dat gevoel zou hebben gehad, dan was ik denk ik niet aan het programma begonnen.'

Date

In december vroeg Marieke's collega Domien Verschuuren al of Marieke eens met hem op date zou willen. 'In alle eerlijkheid, ik ben gek op Domien, maar gewoon als vriend en collega. Dus als we echt op date gaan, moet ik het knopje in mijn hoofd even omzetten en denken: ‘Oké Marieke, dit is een date’ en ik weet niet of dat lukt.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws