Bette Midler heeft rol te pakken in nieuwe Netflix-show

Ze heeft er duidelijk nog geen genoeg van.

Bette Midler heeft nog lang geen genoeg van het acteren en is daarom over een tijdje weer te zien in de nieuwe Netflix-show The Politician. 

LEES OOK: Natalie Portman geeft online acteerlessen en jij kunt ze volgen

Welke rol Bette gaat spelen is nog niet bekend. Wel weten we dat Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Lucy Boynton en Ben Platt een rol hebben in de serie onder leiding van Ryan Murphy. Dit is overigens de eerste serie die laatstgenoemde maakt voor Netflix. De tv-producent is onder meer bekend van American Horror Story, Glee en Pose. Vorig jaar tekende hij voor $300 miljoen bij Netflix en daar zit hij zeker de komende vijf jaar nog aan vast.

Serie

De serie gaat over een rijke student die sinds z'n 17e zeker weet dat hij ooit de president van de Verenigde Staten zal worden. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te krijgen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet hij al zijn klasgenoten slim af zijn zonder ook maar iets van zijn eigen imago op te offeren. Hij wordt gevolgd in de hele periode van zijn middelbare school. Deze hoofdrol wordt gespeeld door Ben Platt, maar wij zijn vooral benieuwd welke rol voor Bette is weggelegd.

BRON: VARIETY, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws