Diana Ross komt op voor jeugdvriend Michael Jackson

Voor haar was Michael een goede vriend al van kleins af aan.

Lees ook

Diana Ross was van kleins af aan al bevriend met Michael Jackson. Nu bijna de hele wereld zich tegen de King of Pop keert, vindt ze het tijd om het via Twitter eens voor hem op te nemen. 

LEES OOK: Diana Ross rekent af met irritante fan die haar zit te porren

Nu de documentaire 'Leaving Neverland' is uitgezonden en het er steeds meer op lijkt dat Michael jongens destijds seksueel heeft misbruikt, zijn ontzettend veel mensen klaar met de zanger en draaien sommigen zijn muziek zelfs niet meer om die reden. 

Bericht

Diana was vroeger goed bevriend met Michael en heeft daarom haar woordje klaar liggen. Ze neemt het als een van de weinigen volledig voor hem op. 'Dit is wat mij deze ochtend aan het hart gaat. Ik geloof in en vertrouw op het feit dat Michael Jackson een bijzondere kracht was en is voor mijzelf en voor vele anderen', schreef ze op Twitter. Aan het einde van haar bericht laat de 74-jarige zangeres weten: 'STOP, IN DE NAAM VAN DE LIEFDE.'

Door dit bericht te plaatsen hoopt ze dat mensen het hele gedoe rondom Michael Jackson een beetje laten rusten. De kans dat dit echter geholpen heeft, is klein, maar ze nam het in ieder geval wel voor haar jeugdvriend op.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Melvin Louis Walden (@melvin_louis_walden) op

BRON: TWITTER, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook