Prins William steunt schoonouders op financieel gebied

Wie weet wordt hun bedrijf langzamerhand weer een succes.

Lees ook

De ouders van hertogin Kate, Carole en Michael Middleton, hebben samen een feestonderneming waarmee zij financieel in de problemen zitten. Schoonzoon prins William zou hen steunen in deze moeilijke tijd. Dit meldt Page Six.

LEES OOK: Halfbroer hertogin Meghan hoopt op verzoening en wil goede oom zijn

Het feestbedrijf Party Pieces levert producten en diensten om de leukste kinderfeestjes te organiseren. Vanwege de geldproblemen in het bedrijf moesten Carole en Michael al drie personeelsleden ontslaan. Daarnaast werden de andere personeelsleden ook al op de hoogte gebracht van het feit dat er binnenkort een einde aan hun baan kan komen. Een bron vertelde al eens aan The Sun dat het ook niet bepaald gezellig is in het bedrijf. 'Het is kommer en kwel en de sfeer is daar ook naar, momenteel.' 

Steun

Ondanks de financiële problemen proberen hertogin Kate's ouders toch hun feestbedrijf te redden. Zo zijn ze in gesprek met verschillende investeerders en hun schoonzoon prins William zou ook zijn steentje bijdragen. 'Hij steunt ze echt. Hij heeft hen er ten slotte ook altijd om bewonderd hoe ze hun eigen business groot gemaakt hebben' vertelde de bron aan The Sun. Een mooi gebaar van William en wie weet wordt het bedrijf langzamerhand weer een groot succes.

BRON: THE SUN, PAGE SIX, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook