‘Koningin Máxima geopereerd aan voet’

Wij hopen dat ze er snel weer bovenop komt.

Lees ook

Koningin Máxima was bij sommige bijeenkomsten al niet aanwezig en volgens de Rijksvoorlichtingsdienst ging dat om een medische ingreep. RTL Boulevard meldt nu dat het waarschijnlijk om een operatie aan haar voet gaat.

LEES OOK: Oranjes: rollators, laadpalen en Máximale afwezigheid

Vorige week kwam Willem-Alexander zonder Máxima bij NLdoet. Dit riep bij veel mensen vragen op en nadat bekend werd gemaakt dat het om een medische ingreep ging werden de mensen nog nieuwsgieriger. 

Knobbel

Volgens de bronnen van RTL Boulevard is Máxima in een privékliniek geopereerd aan haar grote teen. De koningin zou last hebben gehad van Hallux Valgus. Dit is een afwijking waarbij de grote teen verkeerd staat en zo ontstaat er een knobbel aan de zijkant van de voet. Dit kan aangeboren zijn of het komt doordat iemand vaak op hoge hakken loopt. En laat Máxima dat nou iedere dag doen…

Door dit knobbeltje kon Máxima bijna niet meer op haar pumps lopen en moest ze dus wel geopereerd worden. De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigt overigens niets, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen dat de operatie heeft plaatsgevonden.

BRON: RTL BOULEVARD, RIJKSVOORLICHTINGSDIENST, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook