Prinses Eugenie: eerste werkbezoek voor Jack!

Het was dan ook een speciale gelegenheid.

Het was een hele verrassing, om in het kielzog van de Yorkies ook mijnheer Brooksbank te zien, in een keurig pak, met een licht schichtige blik in zijn ogen (want dit was echt nieuw terrein voor hem).

Prinses Eugenie van York en Jack Brooksbank zijn inmiddels ruim zes maanden getrouwd en worden regelmatig in chique clubs zoals Annabel's gespot. Van haar royal verplichtingen houdt hij zich afzijdig…

…zodat het best bijzonder was dat hij met Eugenie en haar vader, de hertog van York, meeging naar een opening.

Prins Andrew en prinses Eugenie openden de renovatie van het Royal National Orthopaedic Hospital Stanmore Building in Londen.

Andrew is beschermheer van het ziekenhuis, Eugenie werd er als meisje behandeld voor haar scoliose en is nu beschermvrouw van de bijbehorende charity van het ziekenhuis, een rol waarin ze vooral als fondsenwerver zal worden ingezet.

Voor het bezoek droeg Eugenie de Maje 'Ryzer' jurk met een Chloé 'Nile' tasje en de Emily London 'Ellen' leren haarband. Volgens label ID'er Polka Popp. Jack droeg een blauw pak en zijn vertrouwde lach, maar lijkt toch meer op zijn gemak te zijn in Annabel's. 

 

Foto's © The Duke of York, The Royal Family

Laatste nieuws