Royal Recap: dit was hét nieuws van de week

Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met alle ins en outs op royalty gebied. Omdat jij natuurlijk niks wilt missen, zetten we de opvallendste gebeurtenissen nog even voor je op een rij. Wil je trouwens weten wat onze Oranjes deze week hebben uitgespookt? Dat vatten we apart voor je samen iedere zondag.

1. Willem-Alexander reageert op gezondheidsproblemen Máxima
Tijdens de vijftiende editie van NLdoet afgelopen vrijdag was Willem-Alexander aanwezig. Hij gaf daar een update over zijn vrouw, die er niet bij was vanwege een medische ingreep.

2. Flower Power! 7 royals met lentekriebels
Omdat het lente is. Omdat het nog te fris voor Rokjesdag is. Maar nooit te vroeg voor een vrolijke royal bloemetjesjurk: prinsessen en koninginnen in voorjaarstemming!

3. Deze BN'er is goed bevriend met prins Constantijn en prinses Laurentien
De royals laten niet heel veel los over hun vriendenkring, maar presentatrice Olcay Gulsen vertelde er wel het een en ander over (en zij speelt er een rol in).

4. Kassa! Meghan geeft € 740.955 uit aan positiekleding
Prins Charles zal opgelucht ademhalen dat hertogin Meghan met zwangerschapsverlof is, want haar beeldige outfits begonnen flink in de papieren te lopen.

5. Dat is schrikken: scheiding bij de Windsors
Het huwelijk van lady Davina Windsor en haar Maori-echtgenoot Gary Lewis is na veertien jaar en twee kinderen voorbij. Het stel ging vorig jaar al in stilte uit elkaar.

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook