Chantal Janzen werkte niet met Linda de Mol, maar vond dat niet erg

Ze vertelt open over de overstap van Linda en haar eigen contract bij RTL.

Lees ook

Hoewel Chantal Janzen haar contract bij RTL net weer verlengd is, is ex-collega Linda de Mol laatst overgestapt naar Talpa. Chantal laat aan Veronica weten er niet wakker van te liggen dat Linda deze overstap maakte.

LEES OOK: Chantal Janzen deelt emotionele boodschap

Chantal snapt de keuze volkomen. 'Als mijn broer een zender zou beginnen, zou ik daar ook naartoe gaan.' Ze gaat er alleen niet over in zitten. Net nadat bekend was dat Linda de overstap naar Talpa zou maken, werd Chantal gevraagd of ze reactie wilde geven. 'Of ik een videoboodschap met felicitaties wilde opnemen. Ik dacht: nou wordt-ie helemaal mooi: zij gaat weg bij de zender en nu moet ik HAAR feliciteren', vertelt Chantal.

Video

Deze videoboodschap heeft de blondine niet opgenomen, maar ze heeft wel een video gemaakt samen met haar zoontje James. 'Ik vond het ook best een beetje dom allemaal, die haast dramatische filmpjes van bekendheden over Linda's vertrek. Het was verdorie alsof ze niet lang meer had. Er heerste zo'n grafstemming.' 

Vriendinnen

Het ziet er niet naar uit dat Chantal en Linda elkaars beste RTL-vriendinnen waren. 'Ik vind het volledig legitiem dat ze daarheen gaat. En het is verdorie maar televisie. Ik werkte niet met haar samen. Wat dat betreft vind ik het niet erg.' Ze vindt het wel jammer dat Linda grote RTL-programma's als Miljoenenjacht met zich meeneemt.

RTL

Chantal heeft onlangs contractverlenging bij RTL gehad en dat betekent dat ze nog wel even aan de zender vastzit. Ook al vindt ze dat helemaal niet erg. 'Nee, ik ben gelukkig bij RTL. Voordat het vertrek van Linda, Wendy en Gordon speelde, had ik al een afspraak met RTL gemaakt voor een bepaalde periode. Geld is niet mijn belangrijkste motivatie. Ik heb een mooi pakket en ik verdien genoeg.' 

BRON: VERONICA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook