Financiële problemen voor de Middletons?

De ouders van hertogin Kate zijn driftig aan het reorganiseren.

Lees ook

Drie ontslagen op een personeelsbestand van veertig man klinkt niet heel dramatisch, maar toch: zijn Carole en Michael Middleton aan het bezuinigen bij Party Pieces?

De ouders van de hertogin van Cambridge, Pippa Middleton-Matthews en James Middleton richtten hun postorderbedrijf in feestartikelen op in 1987, geïnspireerd op de verjaardagsfeestjes van hun eigen kinderen.

Die later ook zelfs hun steentje bijdroegen aan het succes: James was degene die de fototaarten ontwikkelde, Pippa schreef het blog en Kate ontwikkelde de speciale verjaardagenafdeling.

Destijds waren ze zo'n beetje de enigen die complete pretpakketten voor feestjes aanleverden, tegenwoordig is er online veel concurrentie bijgekomen. Voor de kerst werd het contract van drie mensen op de verzendafdeling al verbroken, deze week zijn er volgens de Daily Mail nog eens drie werknemers (de webontwerper, PR-persoon en SEO-specialist die voor teksten zorgt die de site makkelijk te vinden maakt) ontslagen.

Er zou nog een ontslag in de lucht hangen. Een woordvoerder van Party Pieces zei tegen The Sun dat er gewerkt wordt aan 'een leuk partnerschap om nieuwe dingen te ontwikkelen' en dat de organisatie kritisch wordt doorgelicht om aan de financiële doelen te kunnen voldoen.' Hmm.

Lees ook: 

 

Foto's © Getty Images, ANP, Party Pieces

 

Laatste nieuws

Zie ook