Paris Jackson weigert naar afkickliniek te gaan

Terwijl ze dat beter wel kan doen...

Lees ook

Afgelopen zaterdag leek het Paris Jackson, de dochter van Michael Jackson, allemaal te veel te worden en zou ze een zelfmoordpoging hebben gedaan. Zelf ontkent ze dit volledig en weigert ze naar een afkickkliniek te gaan.

LEES OOK: Giel Beelen over docu Michael Jackson: 'Er zijn vreselijkere dingen'

Het huis waar Paris samen met haar vriend woont werd volgens TMZ zaterdag omsingeld door ambulances en dat was om Paris te redden vanwege haar zelfmoordpoging. Zelf ontkent ze dit volledig op Twitter.

Kliniek

De mensen rondom Paris, die om haar geven en het beste met haar voor hebben, dachten dat het handig was om haar naar een afkickkliniek te sturen. Ze zou volgens bronnen verslaafd zijn aan verschillende verdovende middelen. Daarnaast gaat het nu ook dag en nacht over Michael Jackson en dat kan haar nog weleens hoog oplopen. Volgens Paris zelf hoeft ze absoluut niet naar een kliniek en kan ze op eigen houtje verder.

Spelletje

Toen Paris zondag nog in het ziekenhuis was, stond een team voor haar klaar om haar naar een afkickkliniek te brengen. Dit weigerde ze en ze wist de dokters te vertellen dat haar advocaten haar naar UCLA Medical Center zouden brengen. Hier is ze overigens nooit naartoe gegaan. We zijn benieuwd hoe dit afloopt…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) op

BRON: TMZ, TWITTER, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook