Leontine Borsato reageert op zogenaamde huwelijksproblemen

'Wij zijn 20 jaar samen, wij gaan met elkaar door dik en dun.'

Lees ook

Marco en Leontine Borsato zijn al twintig jaar getrouwd, hebben samen drie kinderen en lijken altijd gelukkig met elkaar te zijn. Nu gaan er al een tijdje geruchten dat de twee in een huwelijkscrisis zitten en misschien toch uit elkaar zouden gaan. Leontine reageert hier nu zelf op.

LEES OOK: Is er nog hoop voor Wesley en Yolanthe?

In een nieuw SBS6-programma 'Saved By The Bell' zijn de geruchten begonnen toen Marco een uitspraak deed die niet voor iedereen duidelijk was. In het programma staan BN'ers voor de klas en praten zij met jongeren die ze het hemd van het lijf vragen. 'Ik heb weleens iemand gekust terwijl ik dacht: dat had ik beter niet kunnen doen,'' zei Marco in de aflevering. 

Na deze uitspraak gingen er bij veel mensen al wat belletjes rinkelen, maar toen hij tegen LINDA zei: 'Monogamie is volgens mij iets onnatuurlijks, maar het is iets anders om dat als gegeven te accepteren', dachten mensen dat ze zeker wisten dat het niet goed zat tussen Marco en Leontine.

Zoenscène

Leontine legt uit aan Weekend dat deze uitspraken niets te maken hebben met hun relatie van nu en dat er geen sprake is van een huwelijkscrisis. 'Wij zijn 20 jaar samen, wij gaan met elkaar door dik en dun.' Over de uitspraak dat Marco met een ander zou hebben gezoend zegt ze: 'Hij zei niet wanneer het was. Maar hij heeft onder andere een clip gemaakt met Tara Elders.' Dit gaat over de zoenscène in de videoclip van Marco's liedje 'Dat Ben Jij'.

Marco zelf liet ook nog even aan Weekend weten hoe hij erover denkt. 'Het was een heel leuk programma om te maken. En die uitspraken gingen over vroeger.'

Vakantie

Aan de Instagramfoto's te zien, zijn de twee ook nog hartstikke gelukkig met elkaar. Ze waren laatst nog met z'n tweeën op vakantie naar de Malediven. 'Het was heerlijk. Deze reis was een droom!' vertelt Leontine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

BRON: WEEKEND, LINDA, SAVED BY THE BELL, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook