Froukje de Both: perfect leven is zeepbel

Vrouwen moeten volgens haar van hun eigen kracht uitgaan in plaats van naar andere kijken.

Onder de naam Kees! beginnen Froukje de Both en Kimberly van de Berkt donderdag een nieuwe website voor vrouwen. Hiermee willen zij naar eigen zeggen de zeepbel van perfectie doorprikken en vrouwen van hun eigen kracht uit laten gaan in plaats van naar een ander te kijken.

LEES OOK: Carolien Karthaus-Spoor moest wennen aan moedermaffia

Froukje de Both zegt: “Dagelijks worden we in de media bedolven onder uitingen hoe we ‘zouden moeten zijn’. Het beeld overheerst van perfecte vrouwen met perfecte lijven, perfecte relaties, carrières, vakanties en dus ogenschijnlijk perfecte levens. Maar soms loopt het even anders en dat is ook oké.”

Website

Op de website ditiskees.nl vertellen bekende en onbekende vrouwen in video’s en columns verhalen over alledaagse zaken als liefde, relaties, lifestyle en mode. Froukje en Kimberly willen hiermee “een realistische kijk op het leven bieden die meer houvast en zelfvertrouwen biedt dan een zorgvuldig gekozen Instagramfilter.”

Kimberly van de Berkt: “Het is zo vermoeiend om je leven continu langs een meetlat te leggen. Met Kees! willen we laten zien dat individualisme en eigenheid veel bevrijdender werken dan onbereikbare perfectie.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Froukje de Both (@froukjedeboth) op

BRON: PANORAMA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws