Emma Roberts en Evan Peters verbreken verloving (weer)

Die knipperlichtrelatie van hun...

Lees ook

Emma Roberts en Evan Peters hadden altijd al een knipperlichtrelatie en zijn eerder zelfs verloofd geweest. De twee waren inmiddels voor de zoveelste keer samen, maar dit keer is de (hernieuwde) verloving officieel verbroken. 

LEES OOK: Olcay Gulsen weer vrijgezel

Het is zeker niet zo dat Emma en Evan één lange relatie hebben gehad. De twee leerden elkaar in 2012 kennen op de set van een film en een jaar later waren ze al verloofd. Die relatie duurde toch een paar jaar, maar in 2015 kwam er een einde aan. Drie maanden later kwamen de twee filmsterren weer bij elkaar en in 2016 waren ze weer op elkaar uitgekeken. En het bloed kruipt natuurlijk waar het niet gaan kan, dus na een paar maanden probeerden Emma en Evan het gewoon weer. Maar dat lijkt nu écht over te zijn. 

Nieuw geluk

Dat het nu definitief voorbij is, is omdat Emma een nieuwe vlam lijkt te hebben. Een bron van Us Weekly laat weten dat de breuk er eigenlijk al een tijdje aan zat te komen. 'Evan is al verhuisd. Ze zijn niet op een vervelende manier uit elkaar gegaan.' Het lijkt erop dat Emma nu gelukkig is met acteur Garrett Hedlund. 'Garrett en Emma zijn al heel lang bevriend, maar dit is nieuw', vertelt de bron. Of Emma en Evan nu echt voor altijd uit elkaar zullen zijn, is natuurlijk afwachten.

BRON: US WEEKLY, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook