Beau’s Weekendtips

Er zit vast weer een leuke tip voor je tussen.

Lees ook

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

LEES OOK: Dit zijn de woontrends van 2019

productie SANDRA TEN BRINK, LUCIA VEERMAN

1. LEZEN
Mick de Lint heeft zijn eerste boek en expositie gelanceerd, genaamd 'The Kids Are Allright'. Het internet en social media staan vol met gepolijste, naar perfectie strevende fotografie. Daarbij is steeds minder ruimte voor jeugdige, speelse vreugde. Dat zijn nou juist de elementen die Mick de Lint weer tot leven wekt in zijn nieuwe boek. €20.

2. GAAN
In 2019 komt het echte Hazesgevoel letterlijk dichterbij dan ooit. Want tijdens de zevende editie van ‘Holland zingt Hazes’ zullen de artiesten (o.a. Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé en Jamai) in een in-the-round setting optreden. Nog een nieuw element: André Hazes junior gaat in duet met het hologram van zijn vader! Bloed, zweet, bier en kippenvel! 15, 22 en 23 maart.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Holland Zingt Hazes (@hollandzingthazes) op

3. HEBBEN
Ineens zie je hem: de vaas van je dromen. Gemaakt van het meest delicate porselein, versierd met glanzend goud en pretty platina. Niet goedkoop (6.500 euro), maar het is dan ook een liefde die een leven lang meegaat! (Je snapt dat de hond van de buren, die altijd bruut kwispelend langs je salontafel rent, voortaan niet meer welkom is…) ‘L’arbre de vie’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Haviland (@havilandofficiel) op

4. BEZOEKEN
Aanstaande dinsdag opent op het Rembrandtplein een lounge, restaurant en bar onder de naam 'The Gaia'. Hier vind je de lekkerste gedurfde wijnen en herontdekte cocktails die volledig matchen met de gerechten en bites. Met een relaxed muziekje op de achtergrond is dit de ideale plek om eens even heerlijk een avondje te genieten met je partner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Gaia Amsterdam (@thegaia_amsterdam) op

5. KOPEN
De nieuwste Valmont PURITY-lijn is gericht op het zuiveren en stabiliseren van de huid. De collectie is opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten en gezonde bacteriën. Valmont PURITY staat voor reiniging in de puurste vorm met een ontspannend resultaat. Door de zachtheid van de producten biedt het je een dagelijks zen-moment. PURITY is geschikt voor iedere huid en iedere leeftijd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door stranger (@cateyejh) op

6. DOEN
Duiken rond de ijsbergen van Antarctica. Snorkelen met orka’s in Noorwegen. Vijf verschillende pinguïns spotten op de Falklandeilanden. Wil je op een uitdagend, originele, niet-alledaagse cruise, maar ben je wel – dûh – verzot op luxe? Dan is een expeditie met Waterproof Cruises & Expeditions iets voor jou. Omhels je innerlijke avonturier!

BEELD: INSTAGRAM, VALMONT PURITY, MICK DE LINT

Laatste nieuws

Zie ook