Koning Willem-Alexander laat van zich horen na aanslag Utrecht

Hij laat weten dat hij ontzettend meeleeft met alle nabestaanden.

Lees ook

Maandagochtend heeft een man in een sneltram in Utrecht drie mensen van het leven beroofd. Vijf mensen raakten daar nog bij gewond. Het hele land is er kapot van en leeft mee met de nabestaanden, daarom laat ook koning Willem-Alexander  van zich horen.

LEES OOK: Koningin Máxima onderging kleine medische ingreep

Nadat de schietpartij had plaatsgevonden werd de foto van de verdachte meteen vrijgegeven. Hij is diezelfde dag nog opgepakt, maar dat neemt niet weg hoe verschrikkelijk het is voor de nabestaanden van de overledenen.

Medeleven

Naast Mark Rutte heeft nu ook koning Willem-Alexander gereageerd op het incident. 'Ik wil mede namens mijn vrouw zeggen dat we intens verdrietig zijn met wat er in Utrecht is gebeurd afgelopen maandag en dat we heel erg meegeleefd hebben. Uiteraard in de eerste plaats met nabestaanden van de dodelijke slachtoffers, maar ook vrienden en bekenden en iedereen die daarbij betrokken is. We wensen de gewonden heel veel beterschap toe en hopen dat ze snel en volledig herstellen.'

Willem-Alexander wil ook de hulpverleners en in Utrecht wonende mensen bedanken. Kijk voor de volledige reactie het filmpje hieronder. 

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: BSR AGENCY, YOUTUBE

Laatste nieuws

Zie ook