Dit zijn de woontrends van 2019

Anno 2019 komen er steeds meer woontrends. Maar wat zijn  nu de nieuwste woontrends voor 2019?

Lees ook

Anno 2019 komen er steeds meer woontrends. Maar wat zijn nu de nieuwste woontrends voor 2019?

LEES OOK: Hebben: sloffen die je kan opwarmen in de magnetron

Er zijn steeds meer organische vormen te zien in woningen en de rechthoekige vormen raken steeds meer uit het beeld. Is het jou nog niet opgevallen? Ronde eetkamertafels, ronde vloerkleden, ronde spiegels, ronde kussens. Zolang het maar rond is. Je kunt de ronde vormen prima combineren met een andere trend die steeds populairder wordt, namelijk de tint-op-tint trend. Met deze trend is het belangrijk om kleurencombinaties vaker terug te laten komen in het interieur. Hierdoor past alles goed bij elkaar en oogt het interieur chic en origineel. Kleuren zoals beige en warm grijs zijn steeds meer opkomend. Lampen maken de woning echt compleet. Het is hierbij wel belangrijk dat je lampen kiest die goed aansluiten bij jouw interieur.

Scandinavisch interieur
Het is een woontrend die al sinds 2018 aan de gang is, maar tot op de dag van vandaag nog steeds populair is. Scandinavische meubelen hebben als kenmerk dat de producten worden gecreëerd op basis van natuurlijke en pure materialen. Door toepassing van deze materialen zorgt het interieur voor een oase van rust in de ruimte. Zelfs in vloeren is het mogelijk om Scandinavische kenmerken terug te laten komen. Hierbij kun je denken aan een marmoleum-vloer. Naast de modieuze uitstraling heeft het ook een duurzaam karakter waardoor je een lange tijd kunt genieten van jouw Scandinavische vloer.

Wat voor lampen passen goed bij de laatste woontrends?
Het is belangrijk dat je lampen zoekt die goed aansluiten bij jouw interieur. Hierbij is het belangrijk dat de vorm van de lampen aansluit bij het interieur. Indien je een ronde salontafel hebt, is het verstandig om ook ronde lampen aan te schaffen. Hierdoor sluit je de lampen perfect aan bij de tafel. Glazen lampen zijn daarnaast de verlichting trend in 2019. Glazen lampen met een weerspiegelende coating passen perfect in elke ruimte. De kleur die vaak gebruikt wordt bij glazen lampen is de zogenoemde Smokey Grey.

Doordat er in 2019 steeds meer lampen in huis geplaatst worden, lopen de energiekosten natuurlijk ook flink op. Vergelijk energie om er zeker van te zijn dat je niet te veel betaalt. Lampen vormen natuurlijk wel de kamer, maar het moet ook betaalbaar blijven. Het is daarom verstandig om op zoek te gaan naar de goedkoopste energieleverancier. Op deze manier weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor de accessoires van jouw woning, want te veel betalen is gewoon zonde!

| Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.overstappen.nl |

BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook