Geer en Goor scheiden hun wegen als duo

We zullen voor een tijdje dus niet meer kunnen genieten van de spottende grappen over elkaar.

Lees ook

Genoot jij ook altijd van de vele grappen die Geer en Goor maakten in hun afleveringen? Dan zul je ze nu moeten terugkijken, want Gerard maakte bekend dat de twee niet meer als duo op tv zullen verschijnen.

LEES OOK: Hilarisch: Gerard Joling wordt verward met koning Willem-Alexander

Gerard vertelde in de ochtendshow van Mattie en Marieke op Q-music dat er na al die jaren een einde komt aan het programma Geer en Goor. Hij vertelt dat Gordon een overstap naar Talpa heeft gemaakt en hij zelf heeft een nieuw contract bij RTL getekend. Dit is een van de redenen voor het einde van het programma.

Plannen

Daarnaast zijn er ook al een tijdje geen plannen meer om samen te werken in de toekomst. Gerard vertelt dat dit komt omdat hij bij RTL leukere klussen heeft gekregen. 'Echt op mijn lijf geschreven en daar had ik een heel goed gevoel bij.' De twee hebben overigens wel vaker gezegd dat ze niet meer samen komen, dus de kans bestaat nog altijd dat ze in de toekomst weer wat gaan maken met z'n tweeën.

'Zeg nooit nooit, voor hetzelfde geldt komt er ooit weer een fusie. Je weet nooit hoe dat gaat in televisieland. Maar voorlopig zit het er even niet in' zegt Gerard over een comeback met Gordon. Voorlopig dus even niet genieten van de uitbundige lach van Geer en de iets té spottende grappen van Goor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

BRON: OCHTENDSHOW MATTIE & MARIEKE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook