Samantha de Jong mist kinderen en deelt emotioneel bericht

Eigenlijk wel heel zielig voor de moeder...

Met Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, gaat het al een tijdje beter en ze lijkt ook weer gelukkig te zijn in de liefde. Toch mag ze haar twee kinderen nog steeds niet zien en dat doet haar veel verdriet.

 LEES OOK: Dit is de nieuwe vriend van Samantha 'Barbie' de Jong

Het ging een periode niet zo goed met Samantha en om die reden was het eigenlijk maar beter ook dat ze haar kinderen even niet zag. Gewoonweg omdat ze even niet in staat was om voor hen te zorgen. Vorig jaar augustus besloot de rechter dat Samantha's ex Michael van der Plas de voogdij over de kinderen Angelina (6) en Milano (4) een tijdje zou krijgen. In oktober werd deze periode nog met een half jaar verlengd.

Emotioneel

Samantha zit hier enorm mee en mist haar kinderen verschrikkelijk. Ze plaatst vaak foto's van Angelina en Milano op Instagram of teksten die over hen gaan. 'Lieverdjes ook al ben ik niet perfect, maar mijn hart voor jullie zit op de juiste plek! Onvoorwaardelijk liefde die jullie twee mij geven. Weet dat ik zielsveel van jullie hou en heel veel om jullie geef. Zal blij zijn om weer samen te zijn voor de rest van ons leven. Met heel veel liefde en zonder pijn, mama zal er altijd voor jullie zijn', schreef ze. In dat geval hopen wij dat Samantha haar kinderen snel weer zal zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Samantha de jong ?Barbie? (@samantha_de_jong29) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws