Deze BN’er is goed bevriend met prins Constantijn en prinses Laurentien

Ze vertelt er alleen nooit wat over.

Lees ook

Prins Constantijn en prinses Laurentien zien we stukken minder dan Willem-Alexander en Máxima, maar als we ze zien is het meestal op een officiële gelegenheid. De royals laten ook niet veel los over hun vriendenkring, maar presentatrice Olcay Gulsen vertelde er wel het een en ander over.

LEES OOK: Kinderen Prinses Laurentien moeten mobiel wegdoen tijdens eten

Presentatrice Olcay Gulsen liet namelijk aan Story weten dat ze goed bevriend is met prins Constantijn en prinses Laurentien. Zelf praat ze hier nooit over en dat is eigenlijk wel logisch. 'Ik loop er nooit mee te koop, maar ik ga er niet over liegen. Het klopt dat ik bevriend ben met Laurentien en Constantijn en dat we bij elkaar over de vloer komen. We hebben elkaar ooit leren kennen op het circuit van Zandvoort', vertelt ze. 

Klik

Dat de presentatrice en de royals bevriend zijn is eigenlijk niet zo heel raar, want het zijn tenslotte ook maar mensen. De vrienden konden het meteen goed met elkaar vinden. 'We hadden die dag meteen een klik en daar kan net als bij iedereen een vriendschap uit voortkomen. Ik praat er eigenlijk nooit over omdat ik dat een beetje raar vind overkomen. Over andere vriendschappen praat ik immers ook niet.'

Lech

Misschien was het je ook al opgevallen dat Olcay bij dé fotoshoot in Lech was. Dit was overigens voor opnames van RTL Boulevard, maar na die opnames werd ze nog samen met Constantijn en Laurentien's oudste dochter Eloise gespot in het dorpje. Een echte vriendin van de familie dus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

BRON: STORY, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook