Celebs doneren geld voor slachtoffers en nabestaanden Christchurch

Een mooi gebaar van de celebrities.

Lees ook

Vorige week heeft een terrorist tientallen mensen doodgeschoten in Christchurch. Om de slachtoffers en nabestaanden te helpen hebben verschillende Hollywoodsterren geld gedoneerd. 

LEES OOK: Alleenstaande moeder eist 500 miljard van Lori Loughlin en Felicity Huffman

De aanslag heeft zeker vijftig mensen het leven gekost en er liggen nog meer dan dertig mensen in het ziekenhuis, waarvan een deel in kritieke toestand. Dit nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje en daarom besloten verschillende sterren hulp te bieden. Madonna's manager Guy Oseary heeft een inzamelingsactie gestart.

Donatie

Madonna is dan ook een van de celebs die een flink bedrag heeft gedoneerd. Zij zou $10.000 hebben gedoneerd. Ben Stiller, Ava DuVernay, Judd Apatow en Ashton Kutcher gaven allemaal zo'n $1.000.

Het is nog niet bekend waar al het gedoneerde geld naartoe gaat. Guy Oseary, die $18.000 gaf, schrijft op de GoFundMe-inzamelingspagina dat hij nog research aan het doen is. Hij zoekt Nieuw-Zeelandse organisaties die hem kunnen helpen om ervoor te zorgen dat het geld bij de juiste personen terecht komt. Dat het een mooi initiatief is, staat vast!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Guy Oseary (@guyoseary) op

BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook