Postorder Royals! Mike en Zara hebben een stylist

Spontaan is anders, maar toch: het setje ziet er tegenwoordig uit om door een ringetje te halen.

Lees ook

Sinds ze een professional hebben ingehuurd om een beetje leuk voor de dag te komen, kunnen Mike en Zara Tindall zó een postordercatalogus in.

Zara, dochter van prinses Anne, kleindochter van de Queen, en haar man Mike waren eerder niet echt ijdel te noemen. Als echte buitenmensen waren ze uit te tekenen in jeans en hoodies, meestal in onbestemde kleuren als vaalgroen en modderbruin.

Sinds ze beiden aan het einde van hun carrière als sportprofessionals zijn gekomen – Mike rugby't alleen nog voor de lol en paardenmeisje Zara maakt niet de indruk zich nog eens voor de Olympische Spelen te willen kwalificeren – zoeken ze het in het schnabbelcircuit.

Dat moet ook wel, want als schemerroyals hebben ze geen titel en geen koninklijke taken en dus ook geen toelage (al financiert prinses Anne wel het een en ander) en er moet wel geld worden verdiend. Dankzij het royal aura lukt dat heel aardig als sportcommentator en 'ambassadeur' voor chique sportieve merken. Waarbij de Tindalls, geen van beiden klassieke schoonheden, bliksemsnel door hadden dat hun prijs omhoog sprong als ze er een beetje werk van maakten.

Mike liet zijn neus rechtzetten, Zara ging in zee met een styliste die ze had leren kennen via haar werk voor Musto en presto: een postordersetje was geboren, laughing all the way to the bank.

En omdat ze weten dat publiciteit ook weer belangrijk is voor hun eigen merk als Country Chic Aristo's, gaan ze er tegenwoordig altijd even voor staan als er een fotograaf in de buurt is.

En er mag dan weinig persoonlijke smaak in de looks zitten, het plaatje klopt en is absoluut een verbetering op hun joggingpakken, kijk maar.

Het werk van de stylist werd voor het eerst gespot bij het huwelijk van prinses Eugenie en Jack Brooksbank, toen Mike's das opeens erg goed bij de jurk van zijn vrouw paste, in plaats van er hevig mee te vloeken.

Tijdens een bezoek aan Australië, waar Zara's vader tegenwoordig woont, dienden er ook een paar commerciële promo-momentjes te worden afgehamerd en het stel bleek leuk opgedroogd te zijn én representatief uit te pakken.

En ook tijdens de Cheltenham races was duidelijk dat de stylist weer haar best had gedaan.

Kijk Mike eens lekker in het maatpak zitten!

Hoed, jas, tas – het is een beetje matchy-matchy maar zoveel leuker dan een oude parka. Check ook even hoe de kleur van haar accessoires terugkomt in de schoenen en das van Mike. 

Zara is overduidelijk in haar nopjes met haar nieuwe look, al blijft het omhoog hijsen van haar hippe dijlaarzen nog wel een dingetje. Zó kennen we haar weer. 

Lees ook: 

 

Foto's © BSR Agency  

Laatste nieuws

Zie ook