Alleenstaande moeder eist 500 miljard van Lori Loughlin en Felicity Huffman

Het is nog maar even de vraag of ze dit echt zal krijgen.

Lees ook

Vorige week werd bekend gemaakt dat tientallen Amerikanen, onder wie Hollywoodsterren Lori loughlin en Felicity Huffman, geld hebben betaald zodat hun kinderen toegang kregen tot verschillende universiteiten. Alleenstaande moeder Jennifer Kay Toy is woest en laat het hier niet bij zitten.

LEES OOK: Diana Ross rekent af met irritante fan die haar zit te porren

De Amerikanen die voor de toelating van hun kids hebben betaald, hadden genoeg geld om dit te doen. Alleenstaande moeder Jennifer Kay Toy had dit niet en haar zoon heeft op de normale manier geprobeerd om toegelaten te worden op de universiteit. Dit lukte hem overigens niet. De moeder eist volgens magazine Deadline nu €500 miljard van actrices Lori Loughlin en Felicity Huffman. Ze beschuldigt Lori en Felicity van 'civiele samenzwering en fraude'. 

Omkoping

'Joshua heeft toelating gedaan voor enkele van deze universiteiten waar de omkopingen plaatsvonden en kreeg te horen dat er geen plek voor hem was. Wij geloven dat hij geen eerlijke kans heeft gehad, hij werd afgewezen om onduidelijke redenen', vertelde de moeder.

Rechtzaak

Dat het haar diep zit is duidelijk en ze laat het er zeker niet bij zitten. 'Hij werd dus niet afgewezen omdat hij niet hard genoeg ervoor gewerkt heeft, maar omdat rijke mensen het prima vonden om te liegen, te bedriegen en te stelen en er door omkoping voor te zorgen dat hun kinderen wél op de juiste universiteiten terechtkwamen.'

Jennifer heeft meteen actie ondernomen en diende de papieren van de aanklacht bij de rechtbank in San Francisco in. Volgens haar heeft ze nu last van emotionele problemen. Wat de gevolgen zullen zijn en of de sterren daadwerkelijk de grote prijs moeten betalen, is nog niet duidelijk.

BRON: DEADLINE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook