George Clooney vol lof over hertogin Meghan

'Ze heeft niets verkeerd gedaan, ze leeft gewoon haar leven.'

Dat George Clooney aan hertogin Meghan's kant staat weten we ondertussen wel. Laatst nam hij het al op voor haar en nu laat hij weer weten wat hij ervan vindt dat de hertogin zoveel kritiek krijgt.

LEES OOK: Fotograaf Arthur Edwards: 'Meghan moet niet zo zeuren'

Over hertogin Meghan Markle wordt al maanden nogal negatief gepraat in de media. In de beginperiode als royal was de Britse media nog wel positief, maar zodra de familie Markle zich ermee ging bemoeien, werden de tabloids wat minder lief.

Onterecht

Volgens George Clooney, een vriend van de royals, is dit geheel onterecht. Dat laat hij aan Good Morning Britain weten. 'Ik heb meegemaakt dat de pers zich tegen je keert om belachelijke redenen en voor iets kleins. Het is een beetje oneerlijk. Ze heeft niets verkeerd gedaan, ze leeft gewoon haar leven.'

Hoe hertogin Meghan een beetje in elkaar zit, kunnen George en zijn vrouw wel weten. Megs is  namelijk een goede vriendin van Amal en volgens George zijn zij en prins Harry een fantastisch en lief koppel samen. Meghan is volgens George 'een heel aardige, slimme en intelligente jonge vrouw'.

Diana

En George had meer te zeggen. 'Van de hertogin van Sussex wordt al net zo'n vijandsbeeld geschapen als van Diana destijds. Ze wordt overal achtervolgd, het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. En we weten hoe het met Diana is afgelopen' zo laat hij weten in een interview met het Australische blad Who.

Deze opmerking had George misschien beter niet kunnen maken, want er werd niet zo goed op gereageerd door de Britse pers. Zij lieten ook weten dat dit totaal verschillend is en dat er van hertogin Meghan of Kate bijvoorbeeld geen foto's verschijnen als zij aan het winkelen zijn of samen met de kinderen zijn. En nu maar hopen dat dat zo blijft.

BRON: GOOD MORNING BRITAIN, WHO, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws