Yolanthe’s manager: ‘Wesley en Yo gaan niet scheiden’

Yolanthe's manager klapt uit de school over een mogelijke verzoening.

Lees ook

Medialand was in rep en roer toen naar buiten kwam dat Yolanthe en Wesley een punt achter hun huwelijk gingen zetten. Nu klapt Yolanthe's manager uit de school over een mogelijke verzoening.

LEES OOK: Wesley: 'Ik heb het verknald'

Niet scheiden

Xenia Kasper, Yolanthe’s trouwe zakelijk manager, bevestigt aan Story dat een officiële scheiding op dit moment niet het doel is: "Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden!" Dit zou kunnen betekenen dat het koppel er alles aan doet om z'n huwelijk te redden. Wie weet zit er wel een verzoening in, alsYolanthe klaar is met de opnames van Temptation Island-VIPS.

Geruchten

Eerder liet hun management weten dat Yolanthe en Wesley besloten om uit elkaar te gaan. “Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop.” De twee waren bijna negen jaar getrouwd en werden in 2015 ouders van zoon Xess Xava.

Verknald

Ondanks de mediastop reageerde de voetballer op Instagram. "Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden."

BRON: GRAZIA, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook